Kunders historier

Skriv din historie og send den til min mail: karenknudsen10@gmal.com

 

Af en kunde til Bars behandling får jeg denne tilbagemelding:

Kære Karen. Allerførst vil jeg ønske dig alt muligt godt i det nye år. Dernæst vil jeg – som lovet – give dig ” en situationsrapport ” efter sidste Bars. Jeg griber mig selv i at ha´det rigtig godt med mig selv og andre…. mere end sædvanligt! Jer er overbevist om, at det er lykkedes at give mig “et indre brusebad”. Det føles, som om jeg er “befriet” for en del gamle mønstre/tanker/overbevisninger. Der er ved at blive plads til NYT. Herligt. Kærlige hilsner og tanker. E


Bethina skriver:

Karen har behandlet mig med Bars, som har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har stress og angst. Karen er rigtig god at snakke med. Meget bedre end psykologen. Når jeg får Bars, bliver jeg overrasket over, hvordan min krop reagerer. Kroppen går helt amok. Føles som om, jeg falder ned af briksen. Jeg kommer ind i en bestemt hændelse og og bliver ked af det. Jeg græder og råber ubehersket. Det var helt vildt. Men bagefter får jeg det rigtig godt. Vi havde en god snak om det skete og det hjalp. Jeg fandt ud af, at der stadig ligger nogle uafklarede ting i min underbevished og tanker, som jeg egentlig troede, jeg var færdig med. Men nej, det var jeg ikke. Det gode ved behandligen hos Karen er, at jeg får nogle redskaber med hjem, som hun skriver ned til mig. Så kan jeg tage det frem, når jeg har brug for det. Noget jeg kan bruge er, at bruge ord, som man skal/kan sige til sig selv hverdag. Så kan jeg slå angsten ned. Hun er lidt hård på den gode måde. Det åbner op for mig og mine tanker. Hvis jeg har haft en rigtig dårlig dag, så kan jeg ringe til Karen og få en god snak og et godt råd, bare lige 5 min. så får jeg det straks bedre. Man skal jo selvfølgelig høre efter hvad hun siger, smiler. Og tænke over det. Jeg ved ikke hvad jeg skulle ha gjort uden hende. For når man har ondt i sjælen og tror man skal dø, især om natten, så er de redskaber, hun har givet mig, guld værd. Jeg har lært selvhealing på maven og det hjælper mig om natten. Derudover giver hun en fantastisk massage. Det er hun mester til. KH Bethina


Vibeke skriver:

Jeg blev for snart 11 år siden opereret for brystkræft og fik efterfølgende fjernet lymferne i min venstre arm.

Derefter fik jeg kemobehandling og medicinsk behandling i 5 år. Jeg har siden måttet leve med konstante smerter i min venstre arm, og i de sidste 3 år med en sovende fornemmelse i underarmen og hånden.

Jeg blev henvist til fysioterapeaut som ikke hjalp, men kun gjorde ondt værre.

Gennem bekendte hørte jeg om KK Healing i Horsens og henvendte mig dertil, dog uden at forvente noget særligt.

Besøget hos Karen blev dog noget som forandrede mit liv helt fantastisk.

Behandlingen hedder “Access bars med foundasien og healingmassage”. Efter 2 timers behandling var jeg smertefri og fri for den sovende fornemmelse i arm og hånd. Det var som en vidunderlig drøm fjernt fra virkeligheden.

 

Min ekstra gevinst: Havde siden kemoen haft ondt i tænderne, når jeg spiste citrusfrugter, som om emaljen blev trukket af tænderne. Havde i 2 år haft en stikkende smerte i brystet. Disse 2 gener fortalte jeg dog ikke Karen om.

Hun mærkede det straks selv og fjernede begge dele under den samme behandling.

Det er nu 3 måneder siden jeg fik behandlingen hos Karen.

Jeg er stadig smertefri overalt, en fornemmelse jeg helt havde glemt. Jeg kommer selvfølgelig aldrig til at bruge armen normalt. Men bare det at være smertefri – Det er jo en drøm.

Vibeke Bertelsen