Clairvoyance

Clairvoyance

Clairvoyance har altid været en del af mig. Jeg anede ikke, at jeg stillede ind på andre, for at råde og rådgive vedkommende, der opsøgte mig for at få hjælp. Så da en spirituel veninde fortalte mig, at jeg arbejdede som en clairvoyant, troede jeg hende ikke. Men hen af vejen, blev jeg af mine guider/hjælpere tvunget til at tage stilling til denne evne. Men jeg anede ikke, hvordan jeg skulle tro og komme i gang. Derfor tog jeg 2019 uddannelsen. Her fik jeg de redskaber jeg manglede. Og nu tror jeg.

Oven i denne uddannelse, kom afdøde kontakten helt af sig selv. De sjæle der har lyst til at komme med i samtalen er velkommen. Der er også sjæle, der ikke skal være her. De bor ofte hjemme hos folk, driller og genere beboerne. Derfor kan det være godt med en husrensning, hvilket jeg også laver.

En dag modtog jeg igen et klarsyn på, hvordan jeg skulle bruge mine evner som clairvoyant. Jeg skulle lave en liste med ord/tal. Ud fra denne liste skulle kunden vælge 3 tal helt uden at tænke. Disse tal fortæller hvad vi skal ind omkring, at vende. Ikke at vi ikke kan vende andre ting også.  Det vigtige er, at sittingen rammer rigtigt.

Jeg fik også fortalt at jeg skulle lave energi tegninger. Her går jeg ind i kundens energi og tegner hvad der måtte ligge af beskeder der. Disse beskeder kommer via clairvoyancen.