Behandlings typer

Oplever du at tilværelsen synes uoverskuelig lige nu? Har du angst, fysiske symtoner, stress, sorg, samlivsproblemer eller ønsker du at udvikle dig som person?

Så er psykoterapeutiske samtaler, den måde jeg kan hjælpe dig med at finde dine ressourcer og løsninger på problemerne. For det er dig der er eksperten i dit liv.

 

 

 

Access Bars behandling giver dig mulighed for at gå ind i dig selv og finde de punkter i dit liv, der kan give dig problemer. Barsen går ind i din underbevidsthed og henter nogle af de ting der er uafklaret. Man ved ikke hvad der kommer frem i lyset. Men det der kommer frem, har ligget og drillet dig.

 

 

 

Forestil dig, du får massage. Gør det ondt? Måske. Men hvad nu, hvis der er en massage, der ikke nødvendigvis gør ondt? Som er behagelig, dybdegående, afslappende og giver ny energi? Så snakker vi om healingsmassage.

 

 

 

 

Hmmm. Hvad er Intuitiv Healing. For mig er det den strøm af varm energi jeg modtager fra universet. Den energi jeg mærker igennem mine hænder og overfører til dig der ligger/sidder/står og modtager. Det føles som et varmeapparat der bliver tændt, når jeg ligger mine hænder på sted du har ondt.

 

Med en D-TOX udrensning bliver dine organer afgiftet/udrenset for affaldsstoffer. Det kan ses i vandet som plamager af skidt, af små sorte prikker, der kan være tungmetaller, hvide/grå ringe, der kan være gærstoffer og meget andet. Vandet forandre farve, alt efter hvor i kroppen der bliver udrenset. Er du ryger kan vandet komme til at lugte af svovl.

Prøv behandlingen. Det er meget spændende.

 

 

 

 

INFRARØD SAUNA – DERFOR ER DET GODT FOR DIG

Velvære og afstresset. Blot få minutter i den milde, behagelige varme fra vores infrarøde saunaer bidrager til at spændinger trænger i baggrunden og at musklerne bliver afslappet. På 20 minutter bliver man ganske enkelt afstresset og klar til at tage fat igen.